Tretrapper

Trappefabrikken A/S i Ølgod er Danmarks største produsent av tretrapper

Hvis du mangler en tretrapp til hallen, stuen eller kjelleren er vi den perfekte partner. Vi kommer og måler opp til din nye tretrapp, og produserer den på vår moderne fabrikk, der kyndige fagfolk bearbeider kvalitetsmaterialet til vakre tretrapper. Deretter leverer og montere vi din tretrapp så den passer perfekt inn i huset.

Tretrapper er populære fordi tre er et levende materiale som endrer seg med årene, og gir et fantastisk liv i huset. Alt etter overflatebehandling, blir en tretrapp mørkere og mer patinert med årene, hvilket gir en tretrapp en særlig sjarm.

Vurder derfor å få montert en tretrapp i ditt hus, den gir rommet liv, glad og sjarm,. En tretrapp fremstilles dessuten med et vesentlig mindre energiforbruk, på samme måte som de organiske materialer som benyttes, er med på å gjøre en tretrapp bæredyktig.

Vi i Trappefabrikken A/S arbeider kun med tretrapper. Vi supplerer kanskje med litt stål i  for eksempel rekkverk, men  vår spesialitet er tretrapper, og det er det vi er kjent for. Vi produserer og leverer tretrapper over hele Nord Europa.

Kjøper du en trapp fra Trappefabrikken A/S betjenes du av erfarne medarbeidere, helt fra tegning, oppmåling, til produksjon og montering i ditt hjem.

Se vår oversikt over trapper.