Trapper

Siden starten av 1970 årene har det vært unike tretrapper på produktprogrammet hos Trappefabrikken A/S i vestjyske Ølgod. Tretrapper, som fremstilles etter mål og tilpasses det enkelte rom.

Vi er Danmarks største produsent av tretrapper og fremstiller alltid individuelle, tilpassede tretrapper i ypperste kvalitet i tett samarbeid med kunden.

Klikk i menyen til venstre og les mer om vårt program for rettløpstrapper, 90 graderstrapper & 180 graderstrapper.

Rettløpstrapper
90 graderstrapper
180 graderstrapper
Hemsetrapper

Læs mere om Trappefabrikkens udvalg af trapper her…

Trapper

Når vi bygger  trapper til boliger og virksomheter over hele Danmark, gjør vi det med glede og passion. På vår store fabrikk i Ølgod produsererr vi trapper med stor respekt for håndverkstradisjoner og med bruk av moderne teknologi. Erfarne håndverkere bygger unike trapper, nøyaktig tilpasset de rom de skal monteres.

Det kan være trapper med spesielle vinkler, trapper med eksklusive materialer, eller trapper som skal fylle enkle funksjoner: opp/ned mellom etasjer. I vårt showroom i Ølgod finner du eksempler på trapper og materialer, og med hjelp av våre erfarne oppmålere og tegnere leveres trapper som passer perfekt, og som lever opp til alle gjeldende krav – og litt til !

Når man bestiller trapper hos oss, har man mulighet til å velge mellom en mengde forskjellige materialer og tilbehør.  Sammen med kundenes individuelle mål og ønsker produseres hvert år trapper som er like forskjellige som de er vakre. Vi er stolte av alle trappene vi leverer, og vi vil også gjerne levere til deg - så ta kontakt med oss nå og høre hva vi kan gjøre for deg.

I tillegg til å produsere trapper til danske, tyske og nordiske hjem, blir vi også ofte brukt i forbindelse med store renoveringsoppgaver, hvor man skifter hele partier i eldre bygninger. Våre erfarne medarbeidere hjelper byggherren eller rådgiveren fra start til slutt med rådgivning, oppmåling, produksjon og installasjon av de nye trappene.


Vi har levert nye trapper til herregårder, slott og gods over hele Nord Europa, men er også hr. og fru Danmarks foretrukne leverandør. Våre priser gjenspeiler det høye nivået i produksjonen, hvor vi investerer i det nyeste og beste materiale og den mest kvalifiserte arebidskraft for å kunne leve opp til våre interne  kvalitetskrav.